Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=организация учёта<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   657.47(477)
   Л 63


    Лисиченко, Оксана Олександрівна.
    Організація та методологія обліку і аналізу затрат на виробництво (на прикладі підприємств виробництва будівельних матеріалів України) [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.06.2006 / О. О. Лисиченко ; Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана. - Київ : [б. в.], 2006. - 17 с. - Бібліогр.: с. 13-14
УДК

Кл.слова (ненормовані):
затрати -- витрати -- організація обліку -- обліково-аналітична модель -- аналітична процедура -- затраты -- расходы -- организация учёта -- учётно-аналитическая модель -- аналитическая процедура -- expenditures -- assounting -- organizing -- accounting -- organizing -- accounting-analytic model -- analytic procedure
Дод.точки доступу:
Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   657
   С 50


    Смірнова, Надія Володимирівна.
    Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 16.11.2006 / Н. В. Смірнова ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
система обліку -- методика обліку -- організація обліку -- громадське харчування -- ресторанне господарство -- підприємства -- підрозділи харчування -- система учёта -- организация учёта -- методика учёта -- общественное питание -- ресторанное хозяйство -- предприятия -- подразделения питания -- system of account -- method of account -- organization of account -- public food consumption -- restaurant economy -- subsections -- enterprises of consumption
Дод.точки доступу:
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ