Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=морква<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
631.365
Ж 42
Жданов, Іван В'ячеславович
.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.06.2011 / І. В. Жданов ; наук. кер. А. М. Поперечний ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 13-16
УДК
631.365
Кл.слова (ненормовані):
сушіння
--
відцентровий псевдозріджений шар
--
картопля
--
морква
--
моделювання
--
технологічні показники
--
якісні показники
--
сушка
--
центробежный псевдоожиженный слой
--
картофель
--
морковь
--
моделирования
--
технологические показатели
--
качественные показатели
--
drying
--
centrifugal pseudorarefied layer
--
potatoes
--
carrot
--
modeling
--
technological factors
--
qualitative factors
Дод.точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович \наук. кер.\
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
635.13
Л 47
Леонова, Катерина Петрівна
.
Генетично-адаптивні особливості морфологичних і господарсько-цінних ознак у гетерозисній селекції моркви [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.05 Селекція і насінництво : захищена 23.05.2013 / К. П. Леонова ; Ін-т овочівництва і баштанництва. - Харків : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
635.13
Кл.слова (ненормовані):
морква
--
стабільність
--
пластичність
--
комбінаційна здатність
--
гетерозис
--
домінування
--
успадкування
--
кореляція
--
стерильність
--
морковь
--
стабильность
--
пластичность
--
комбинационная способность
--
доминирование
--
наследование
--
корреляция
--
стерильность
Дод.точки доступу:
Ін-т овочівництва і баштанництва
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664.694
Н 14
Набоков, Дмитро Олександрович
.
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 02.12.2016 / Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.694
Кл.слова (ненормовані):
кріопаста
--
морква
--
гарбуз
--
каротиноїди
--
водно-спиртові екстракти
--
макаронні вироби
--
криопаста
--
морковь
--
тыква
--
каротиноиды
--
водно-спиртовые экстракты
--
макаронные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
4.
631.674
Ш 28
Шатковський, Андрій Петрович
.
Обґрунтування елементів технології мікрозрошення моркви в умовах Півдня України [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.02 Сільськогосподарські меліорації (сільськогосподарські науки) : захищена 19.12.2007 / А. П. Шатковський ; Ін-т гідротехніки і меліорації УААН. - Київ : [б. в.], 2007. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
631.674
635.13
Кл.слова (ненормовані):
мікрозрошення
--
морква
--
продуктивність
--
водоспоживання
--
рівень вологості ґрунту
--
передполивна вологість ґрунту
--
спосіб підживлення
--
економічна ефективність
--
микроорошение
--
морковь
--
продуктивность
--
водопотребление
--
уровень влажности почвы
--
предполивная влажность почвы
--
способ подкормки
--
экономическая эффективность
--
microirrigation
--
carrot
--
productivity
--
water consumption
--
underirrigation of soil humidity
--
threshold of soil humidity
--
method of application
--
economical efficiency
Дод.точки доступу:
Ін-т гідротехніки і меліорації УААН
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
664.849.037
О-40
Одарченко, Дмитро Миколайович
.
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 17.04.2003 / Д. М. Одарченко ; наук. кер. А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
664.849.037
Кл.слова (ненормовані):
товарознавча характеристика
--
заморожені пасти
--
морква
--
гарбуз
--
тривале зберігання
--
збереження якості
--
товароведная характеристика
--
замороженные пасты
--
морковь
--
тыква
--
длительное хранение
--
сохранение качества
--
merchandising characteristics
--
frozen pastes
--
carrot
--
pumpkin
--
long-term preservation
--
conservation of quality
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
6.
664.8.035.5
Н 53
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 29.09.2005 / Т. А. Непочатих ; наук. кер. В. О. Захаренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.8.035.5
664.149
Кл.слова (ненормовані):
гарбуз
--
морква
--
сорти
--
фізичні властивості
--
цукати
--
каротин
--
якість
--
зберігання
--
тыква
--
морковь
--
сорта
--
физические свойства
--
цукаты
--
качество
--
хранение
--
pumpkin
--
carrot
--
sorts
--
physical properties
--
candied peel preparation
--
carotene
--
quality
--
storage
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Захаренко, Віталій Олександрович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
664.849
Ш 24
Шапорова, Тетяна Миколаївна
.
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 10.10.2002 / Т. М. Шапорова ; наук. кер. А. А. Дубініна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 16 с. - Бібліогр.: с. 13-14
УДК
664.849
Кл.слова (ненормовані):
споживні властивості
--
морква
--
гарбуз
--
токсичні речовини
--
пасти
--
математичне моделювання
--
потребительские свойства
--
морковь
--
тыква
--
токсические вещества
--
пасты
--
математическое моделирование
--
consumer properties
--
carrot
--
pumpkin
--
toxic substances
--
pastes
--
mathematical modeling
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна \наук. кер.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Знайти схожі
>
8.
664.33
К 18
Камсуліна, Наталія Валеріївна
.
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та ЇЇ використання при виробництві продуктів харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 01.07.2002 / Н. В. Камсуліна ; наук. кер. Ф. В. Перцевий ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
664.33
547.979.8
641.52
Кл.слова (ненормовані):
морква
--
рослинна олія
--
каротиноїди
--
екстракція
--
підвищена харчова цінність
--
продукти харчування
--
морковь
--
растительное масло
--
каротиноиды
--
экстракция
--
повышенная пищевая ценность
--
продукты питания
--
carrot
--
vegetable oil
--
carotinoids
--
extraction
--
extra food value
--
foodstuffs
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович \наук. кер.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ