Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=готова продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
658.153
Л 63
Лиса, Олена Володимирівна
.
Управління оборотними коштами підприємства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.04.01 Фінанси, грошовий обіг і кредит : захищена 04.01.2007 / О. В. Лиса ; наук. кер. С. В. Каламбет ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
658.153
Кл.слова (ненормовані):
оборотні кошти
--
нормування оборотних коштів
--
виробничі запаси
--
незавершене виробництво
--
готова
продукція
--
дебіторська заборгованість
--
ефективність використання
--
оборотные средства
--
нормирование оборотных средств
--
производственные запасы
--
незавершенное производство
--
готова
я продукция
--
дебиторская задолженность
--
эффективность использования
--
current assets
--
inventories rationing
--
raw materials
--
work in process
--
finished goods
--
accounts receivable
--
efficiency of current assets use
Дод.точки доступу:
Каламбет, Світлана Валеріївна \наук. кер.\
Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
2.
664
Т 58
Топольник, Віра Григорівна
.
Наукове обґрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 05.06.2002 / В. Г. Топольник ; наук. конс. О. С. Ратушний ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 34 с. - Бібліогр.: с. 25-31
УДК
664
641.5
658.562
001.891
Кл.слова (ненормовані):
система
--
сировина
--
готова
продукція
--
обладнання
--
обробка
--
властивості
--
кількісні показники
--
якість
--
сырье
--
готова
я продукция
--
оборудование
--
обработка
--
свойства
--
количественные показатели
--
качество
--
system
--
raw
--
the finished production
--
equipment
--
processing
--
characteristics
--
qualitative quality index
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Ратушний, Олександр Сергійович \наук. конс.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ