Пошуковий запит: (<.>K=ресторанне господарство<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1. ![](/images/printer.jpg) | 640.43 Т 54
Ткаченко, Ольга Петрівна. Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / О. П. Ткаченко ; наук. кер. В. І. Шалько ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
Кл.слова (ненормовані): підприємства -- ресторанне господарство -- власність -- організаційно-правова форма -- ефективність -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- собственность -- организационно-правовая форма -- эффективность -- enterprises -- restaurant economy -- property -- organizationally is legal form -- efficiency
Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу: Шалько , Віктор Іванович \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
|
>2. ![](/images/printer.jpg) | 640.43 Ш 61
Шинкар, Світлана Миколаївна. Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.06.2003 / С. М. Шинкар ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
Кл.слова (ненормовані): інформаційні ресурси -- управлінська інформація -- економічна ефективність -- витрати -- формування -- управлінська інформація -- ресторанне господарство -- информационные ресурсы -- управленческая информация -- экономическая эффективность -- затраты -- формирование -- управленческая информация -- ресторанное хозяйство -- information resources -- administrative information -- economic efficiency -- expenses -- formation -- administrative information -- restaurant facilities
Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу: Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
|
>3. ![](/images/printer.jpg) | 658.8 Ш 87
Шталь, Тетяна Валеріївна. Маркетингові стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.04.2012 / Т. В. Шталь ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 38 с. - Бібліогр.: с. 32-36
Кл.слова (ненормовані): стратегія -- стратегічний ландшафт -- модель -- формування стратегії -- підприємство -- маркетинг -- ресторанне господарство -- ядро бізнесу -- маркетингова стратегія -- бюджетування -- маркетингові витрати -- оптимізація -- стратегия -- стратегический ландшафт -- формирование стратегии -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- ядро бизнеса -- маркетинговая стратегия -- предприятие -- бюджетирование -- маркетинговые затраты -- оптимизация -- strategy -- strategic landscape -- model of formation -- of strategy -- of the enterprise -- marketing -- restaurant economy -- business kermel -- marketing strategy -- budgeting of marketing -- marketing expenses -- optimization
Дод.точки доступу: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>4. ![](/images/printer.jpg) | 657 С 50
Смірнова, Надія Володимирівна. Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 16.11.2006 / Н. В. Смірнова ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15
Кл.слова (ненормовані): система обліку -- методика обліку -- організація обліку -- громадське харчування -- ресторанне господарство -- підприємства -- підрозділи харчування -- система учёта -- организация учёта -- методика учёта -- общественное питание -- ресторанное хозяйство -- предприятия -- подразделения питания -- system of account -- method of account -- organization of account -- public food consumption -- restaurant economy -- subsections -- enterprises of consumption
Дод.точки доступу: Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>5. ![](/images/printer.jpg) | 657.47 Ч-90
Чумак , Оксана Володимирівна. Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Кл.слова (ненормовані): підприємства -- ресторанне господарство -- собівартість -- витрати калькулювання -- облік -- рівень витрат -- беззбитковість -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- себестоимость -- затраты -- калькулирование -- уровень расходов -- безубыточность -- restaurants -- catering enterprises -- cost -- expenses -- calculation -- accounting -- prognosis -- level of expenses -- operational analysis
Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу: Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
|
>6. ![](/images/printer.jpg) | 657 Ш 54
Шеховцова, Дарія Дмитрівна. Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 08.12.2016 / Д. Д. Шеховцова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
Кл.слова (ненормовані): витрати -- облік -- аудит -- управління -- звітність -- ефективність -- підприємства -- ресторанне господарство -- кейтеринг -- расходы -- учет -- управление -- отчетность -- эффективность -- предприятия -- ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>7. ![](/images/printer.jpg) | 657.6 К 31
Кашперська, Анастасія Іванівна. Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 22.11.2019 / А. І. Кашперська ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 18-22
Кл.слова (ненормовані): внутрішній контроль -- ресторанне господарство -- організація діяльності -- функції -- оцінка ефективності -- інформаційне забезпечення -- управління -- внутренний контроль -- ресторанное хозяйство -- организация деятельности -- функции -- оценка эффективности -- информационное обеспечение -- управление -- internal control -- restaurant subsector -- organization of activities -- functions -- performance evaluation -- information provision -- management
Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу: Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
|
>8. ![](/images/printer.jpg) | 640.432 М 69
Михайлова , Наталія Вікторівна . Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. кер. Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): конкуренція -- ресторанне господарство -- конкурентоспроможність підприємства -- інтегральна оцінка -- конкуренция -- ресторанное хозяйство -- конкурентоспособность предприятия -- интегральная оценка -- competition -- restaurant enterprises -- competition ability -- integral evaluation
Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу: Андросова, Тетяна Василівна \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
|
>9. ![](/images/printer.jpg) | 640.432 Ч-26
Чатченко, Ольга Євгенівна. Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 25.12.2014 / О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
Кл.слова (ненормовані): попит -- оцінка -- концепція -- оцінка попиту -- продукція -- ресторанне господарство -- підприємство -- спрос -- оценка -- концепция -- оценка спроса -- продукция -- ресторанное хозяйство -- предприятие -- demand -- assessment -- the concert -- of demand assessment -- production -- restaurant industry -- enterprise
Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>10. ![](/images/printer.jpg) | 640.43 С 29
Селютін, Сергій Вікторович. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Бібліогр.: с. 18-21
Кл.слова (ненормовані): стратегічне управління -- фрактальні детермінанти -- ефективність управління -- підприємство -- ресторанне господарство -- таксономічний метод -- функції управління -- ресторанні кластери -- стратегическое управление -- фрактальные детерминанты -- эффективность управления -- предприятие -- таксономический метод -- функции управления -- ресторанные кластеры -- ресторанное хозяйство -- strategic management -- fractal determinants -- strategic management -- effectiveness management -- food service industry business -- taxonomic method -- functions -- restaurant clusters
Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу: Яцун, Леонід Миколайович \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
|
|