Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>A=Лапицька, Надія Василівна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Форма документа
:
Шифр видання
: 664.662/Л 24
Автор(и)
:
Лапицька, Надія Василівна
Назва
: Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2020
Кільк.характеристики
:245 с
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 8-12, 146-180. - Додатки: с. 181-245
УДК
: 664.662 + 664.663
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): хліб житньо-пшеничний--шрот зародків пшениці--шрот зародків вівса--шрот плодів шипшини--харчова цінність--процеси дозрівання тіста --показники якості хліба--хлеб ржано-пшеничный--шрот зародышей пшеницы--шрот зародышей овса--шрот плодов шиповника--пищевая ценность--процессы созревания теста--показатели качества хлеба--rye-wheat bread--wheat germ meal--oat germ meal--rosehips meal--nutritional value--dough ripening processes--bread quality indicators
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ