Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Лапицька, Надія Василівна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
Форма документа :
Шифр видання : 664.662/Л 24
Автор(и) : Лапицька, Надія Василівна
Назва : Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2020
Кільк.характеристики :245 с
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 8-12, 146-180. - Додатки: с. 181-245
УДК : 664.662 + 664.663
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хліб житньо-пшеничний--шрот зародків пшениці--шрот зародків вівса--шрот плодів шипшини--харчова цінність--процеси дозрівання тіста --показники якості хліба--хлеб ржано-пшеничный--шрот зародышей пшеницы--шрот зародышей овса--шрот плодов шиповника--пищевая ценность--процессы созревания теста--показатели качества хлеба--rye-wheat bread--wheat germ meal--oat germ meal--rosehips meal--nutritional value--dough ripening processes--bread quality indicators
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ