Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Kondrashina, Lydia, Ladyka, Volodymyr, Hrynchenko, Olha, Ianchyk, Maria, Smetanska, Iryna, Borankulova, Assel, Gurskyi P., Pertsevoy, Fedir
Назва : Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme : monograph
Вихідні дані : Kharkiv: [s. n.], 2024
Кільк.характеристики :255 с
Колективи : Sumy National Agrarian University, State Biotechnological University, National University of Food Technologies, Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science, Taraz State University named after M Kh Dulaty
Примітки : Bibliography : p. 218-254 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напівфабрикат збивний борошняний--фермент трансглютаміназа--желатин--камедь ксантанова--кондитерські вироби--semi-finished whipped flour--transglutaminase enzyme--gelatin--xanthan gum--confectionery
Анотація: The monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів в ресторанному господарстві.

Дод.точки доступу:
Kondrashina, Lydia
Ladyka, Volodymyr
Hrynchenko, Olha
Ianchyk, Maria
Smetanska, Iryna
Borankulova, Assel
Gurskyi, P.
Pertsevoy, Fedir
Sumy National Agrarian University
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science
Taraz State University named after M Kh Dulaty