Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(073)/М 59 Назва : Мікробіологія харчових продуктів : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) Вихідні дані : Київ: Агроосвіта, 2013 Кільк.характеристики :22 с. Колективи : Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта" Примітки : Бібліогр.: с. 15 : УДК : 664(073) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова мікробіологія--пищевая микробиология--мікроорганізми--микроорганизмы--морфологія бактерій--морфология бактерий--контроль в харчових продуктах--контроль в пищевых продуктах--види бродіння--виды брожения--процеси гниття--процессы гниения--мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологія м'яса--микробиология мяса--мікробіологія риби--микробиология рыбы--мікробіологія рослинних продуктів--микробиология растительных продуктов Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3) Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3) Дод.точки доступу: Власенко, В. В. \уклад.\ Бергілевич, О. М. \уклад.\ Радчук, О. В. \уклад.\ Скибіцький, В. Г. \уклад.\ Баль-Прилипко, Л. В. \уклад.\ Віннов, О. С. \уклад.\ Козловська, Г. В. \уклад.\ Власов, О. В. \уклад.\ Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта" |