Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(073)/М 59
Назва : Мікробіологія харчових продуктів : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09)
Вихідні дані : Київ: Агроосвіта, 2013
Кільк.характеристики :22 с.
Колективи : Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Примітки : Бібліогр.: с. 15 :
УДК : 664(073)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова мікробіологія--пищевая микробиология--мікроорганізми--микроорганизмы--морфологія бактерій--морфология бактерий--контроль в харчових продуктах--контроль в пищевых продуктах--види бродіння--виды брожения--процеси гниття--процессы гниения--мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологія м'яса--микробиология мяса--мікробіологія риби--микробиология рыбы--мікробіологія рослинних продуктів--микробиология растительных продуктов
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В. \уклад.\
Бергілевич, О. М. \уклад.\
Радчук, О. В. \уклад.\
Скибіцький, В. Г. \уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \уклад.\
Віннов, О. С. \уклад.\
Козловська, Г. В. \уклад.\
Власов, О. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"