Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637/М 59 Автор(и) : Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Салата В. З., Семанюк В. І., Ковальчук Р. Л., Остапюк М. П. Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2010 Кільк.характеристики :319 с. ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: УДК : 637 Зміст : Основні групи мікроорганізмів молока і молочних продуктів та біохімічні процеси, викликані ними ; Технічно корисна мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів ; Технічно шкідлива мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів ; Санітарно-показові, умовно-патогенні та патогенні мікроорганізми ; Мікробіологія сирого молока ; Мікробіологія питних видів молока і вершків ; Мікробіологія заквасок ; Мікробіологія кисломолочних продуктів ; Мікробіологія вершкового масла ; Мікробіологія сиру ; Мікробіологія молочних консервів ; Мікробіологія морозива ; Мікробіологія вторинної молочної сировини Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Дод.точки доступу: Бергілевич, О. М. Касянчук, В. В. Салата, В. З. Семанюк, В. І. Ковальчук, Р. Л. Остапюк, М. П. |