Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637/М 59
Автор(и) : Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Салата В. З., Семанюк В. І., Ковальчук Р. Л., Остапюк М. П.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2010
Кільк.характеристики :319 с.
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2:
УДК : 637
Зміст : Основні групи мікроорганізмів молока і молочних продуктів та біохімічні процеси, викликані ними ; Технічно корисна мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів ; Технічно шкідлива мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів ; Санітарно-показові, умовно-патогенні та патогенні мікроорганізми ; Мікробіологія сирого молока ; Мікробіологія питних видів молока і вершків ; Мікробіологія заквасок ; Мікробіологія кисломолочних продуктів ; Мікробіологія вершкового масла ; Мікробіологія сиру ; Мікробіологія молочних консервів ; Мікробіологія морозива ; Мікробіологія вторинної молочної сировини
Примірники : всього : Б.п. №2(2)
Вільні : Б.п. №2(2) Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.
Касянчук, В. В.
Салата, В. З.
Семанюк, В. І.
Ковальчук, Р. Л.
Остапюк, М. П.