Т 38 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підручник / за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освiта, 2006. - 640 с. : іл. - Бібліогр.: с. 634. - ISBN 966-8081-64-1
Кл.слова (ненормовані): сировина -- сырье -- м’ясна промисловість -- мясная промышленность -- п -- птиця -- птица -- кролі -- кроли -- переробка м’яса -- переработка мяса -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- виробництво кормової продукції -- производство кормовой продукции Дод.точки доступу: Клименко, Михайло Миколайовна Віннікова, Людмила Георгіївна Береза, Іван Григорович Гончаров, Георгій Іванович Пасічний, Василь Миколайович Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна Кишенько, Ірина Іванівна Буша, Олексій Олексійович Ткаченко, Катерина Деміївна Клименко, Михайло Миколайович \за ред.\
|