Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20-21 Кл.слова (ненормовані): навчальний час -- учебное время -- розподіл -- распределение -- теми -- темы -- аудиторні заняття -- аудиторные занятия -- самостійна робота -- самостоятельная работа -- лабораторні заняття -- лабораторные занятия -- написання рефератів -- написание рефератов -- підсумковий контроль знань -- итоговый контроль знаний Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Радченко, Анна Едуардівна \уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т |