Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
    Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение -- якість продукції -- качество продукции -- новітні технології -- новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі