Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2020. - 208 с. - Бібліогр.: с. 152-154 Дод.: с. 155-192 Зміст: Технологія виробництва кондитерських виробів Технології переробки зернових культур Технологія виробництва цукристих продуктів Технологія бродильних виробництв Технологія виробництва жирів Технологія виробництва безалкогольних напоїв Технологія переробки овочів Технологія переробки плодів і ягід Кл.слова (ненормовані): технологічні процеси -- технологические процессы -- технологія виробництва -- технология производства -- хімічний склад -- химический состав -- харчові технології -- пищевые технологии -- безпека продовольчої сировини -- безопасность производственного сырья Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Дроменко, Олена Борисівна Діхтярь, Альона Миколаївна Котляр, Олег Володимирович Омельченко, Світлана Борисівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |