Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв) Кл.слова (ненормовані): хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Олійник, Світлана Георгіївна Лисюк, Галина Михайлівна Кравченко, Олена Іванівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |