Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості [Електронний ресурс] : монографія / О. І. черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 155 с. - Бібліогр.: с. 141-153 (157 назв) Кл.слова (ненормовані): ІЧ-сушіння -- ИК-сушка -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- устаткування -- оборудование -- концентрування -- концентрирование -- теплові апарати -- тепловые аппараты -- конструкції -- конструкции Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько, Олексій Євгенович Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |