П 63 Постнова, Ольга Миколаївна. Технологія молока і молочних продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / О. М. Постнова, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 140 с. : рис., табл.
Кл.слова (ненормовані): молоко -- дослідження молока -- исследование молока -- якість молока -- качество молока -- обробка молока -- обработка молока -- технологічні процеси -- технологические процессы -- питне молоко -- питьевое молоко -- сир -- сыр -- мороженое -- морозиво Дод.точки доступу: Постнов, Геннадій Михайлович Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|