В 42 Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с.
Кл.слова (ненормовані): фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна Дод.точки доступу: Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав Вячеславович \авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|