Н 72 Новікова, Олена Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8 Зміст: Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
Кл.слова (ненормовані): борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|