В 42 Визначення мікрофлори яєць та яйцепродуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 20 с.
Кл.слова (ненормовані): яйця -- яйца -- мікрофлора яєць -- микрофлора яиц -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология Дод.точки доступу: Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|