664(075.8)
   М 54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
УДК

Рубрики: Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11