Б 94 Бухкало, Світлана Іванівна. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т „Харків. політехн. ін-т”. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2014. - 412 с. : граф., табл. - Бібліогр.: с. 399-403. - ISBN 978-617-673-295-2
Кл.слова (ненормовані): фізичні властивості -- физические свойства -- клейковина -- борошно -- мука -- сировина -- сырье -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- газообразующие способности -- майонез -- пресовані дріжджі -- прессованные дрожжи -- виготовлення тіста -- изготовление теста -- мішалка -- мешалка -- структура потоку -- структура потока -- трубчастий апарат -- трубчатый аппарат Дод.точки доступу: Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
|