664-52(075)
А 22


   
    Автоматизація технологічних процесів і виробництв харчової промисловості [Текст] : підручник / А. П. Ладанюк [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2001. - 220 с. - Бібліогр.: с. 221. - ISBN 966-95661-2-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
автоматизації виробництва -- автоматизований контроль технологічних параметрів -- автоматичні системи регулювання АСР -- техзасоби автоматизації -- проектування систем автоматизації -- техпроцеси
Дод.точки доступу:
Ладанюк, Анатолій Петрович
Трегуб, Віктор Григорович
Ельперін, Ігор Володимирович
Цюцюра, Володимир Данилович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)66
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11