В 53 Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 22. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ; відп. ред. П. М. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - 254 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х
Кл.слова (ненормовані): холодильные машины -- охолодження -- термогравиметрические исследования -- макаронные изделия -- згущення сколотин -- ксентан -- гуара -- соуси -- ксампан -- цистозіри -- яловичина Дод.точки доступу: Заїка, Петро Митрофанович \відп. ред.\ Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
|