Я 66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
Кл.слова (ненормовані): м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів Дод.точки доступу: Пешук, Людмила Василівна Дроменко, Олена Борисівна
|