Л 24 Лапицька, Надія Василівна. Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. кер.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180 Додатки: с. 181-245
Кл.слова (ненормовані): хліб житньо-пшеничний -- шрот зародків пшениці -- шрот зародків вівса -- шрот плодів шипшини -- харчова цінність -- процеси дозрівання тіста -- показники якості хліба -- хлеб ржано-пшеничный -- шрот зародышей пшеницы -- шрот зародышей овса -- шрот плодов шиповника -- пищевая ценность -- процессы созревания теста -- показатели качества хлеба -- rye-wheat bread -- wheat germ meal -- oat germ meal -- rosehips meal -- nutritional value -- dough ripening processes -- bread quality indicators Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\ Олійник, Світлана Георгіївна \наук. кер.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |