Б 75 Бодак, Михайло Петрович. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 14.06.2011 / М. П. Бодак ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], 2011. - 20 с.
Кл.слова (ненормовані): пряники заварні -- антиоксидантні властивості -- імбир -- молочні продукти -- продукти солодорощення -- морська капуста -- ренгенофазний аналіз -- дифрактограми -- полімерні матеріали -- пряники заварные -- антиоксидантные свойства -- имбирь -- молочные продукты -- продукты солодовыращивания -- морская капуста -- рентгенофазный анализ -- дифрактограммы -- полимерные материалы Дод.точки доступу: Львів. комерц. акад.
|