С 96 Сьомченко, Вікторія Вікторівна. Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2011 / В. В. Сьомченко ; наук. кер. А. В. Череп ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
Кл.слова (ненормовані): трудові ресурси -- робоча сила -- зайнятість -- безробіття -- харчова промисловість -- продуктивність праці -- оцінка -- управління -- моніторинг -- стимулювання -- трудовые ресурсы -- рабочая сила -- занятость -- безработица -- пищевая промышленность -- производительность труда -- оценка -- управление -- мониторинг -- стимулирование -- human resources -- labor -- employment -- unemployment -- food processing -- productivity -- evaluation -- management -- monitoring -- stimulation Дод.точки доступу: Череп, Алла Василівна \наук. кер.\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
|